Szolgáltatások

Szolgáltatások

Terembérlési lehetőségek / Esküvői fotózás

A majki remeteség Kolostora a letisztult formáival, különleges történelmi hátterével egyedülálló helyszíne lehet előadásoknak, konferenciáknak, rendezvényeknek, kiállításoknak, esküvői szertartásoknak, esküvői fotózásnak. A terembérlési lehetőségeket az Önök kérésének és elképzeléseinek megfelelően alakítjuk ki.

Személyre szóló esküvői ajánlatkéréshez kérjük lépjen kapcsolatba László Barbara kolléganőnkkel a következő elérhetőségek valamelyikén:

Tel.: + 36 20 400 9314 (munkanapokon 10 -17 óráig hívható)

E-mail: kamalduliremeteseg@nofnkft.hu

Kávézó

A remeteség nyitvatartási idejében szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket a tárlatvezetés után hangulatos kávézónkban. A remeteség hangulatát megidéző környezetben fogyaszthatjuk kávénkat, teánkat, üdítő szörpünket. Jelenleg a kávézói szolgáltatásunkat csak a tárlatvezetés után van lehetőségük igénybe venni.

Kávé kínálatunk: espresso, ristretto, cappuccino, latte macchiato, flat white.

Gyermekek részre finom kakaót, gyermek teát, szörpöket kínálunk.

szállás

Kedves Vendégeink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020-as évben technikai okok miatt a Remeteség cellaházaiban szállásfoglalást nem áll módunkban még fogadni. Megértésüket köszönjük!

Múzeum shop

A shopban mindenki megtalálja a számára megfelelő szuvenírt. Hűtő mágnesek, kulcstartók, képeslapok, könyvek széles választékban megtalálhatók.

A shopban ásványvíz kapható!